Contact
Denisa Dragomir
Brasov, Romania
Colaborari
denisa.dragomir@yahoo.com
Tel: (+40) 762.605.372

PLANUL PRO

600lei / luna
 • 10% reducere la plata în avans pe 3 luni – 540RON/lună
 • Ședință Skype pentru stabilirea obiectivelor
 • Plan de antrenament personalizat 100% și livrarea acestuia săptămânal
 • Monitorizarea antrenamentelor pe TrainingPeaks
 • Grup de WhatsApp24/7 (comunicare permanentă pe perioada colaborării)
 • Sfaturi pentru introducerea corectă a exercițiilor de mobilitate și stretching
 • Informații despre alimentație și echipament
 • Stabilirea calendarului competițional
 • Analiza activităților permanent + feedback zilnic
 • Ajustări ale planului de antrenament constant
 • Video call lunar pentru analiza progresului
 • Realizarea unui program de forță specific alergării
 • Sfaturi de nutriție și hidratare, atât în timpul antrenamentelor, dar și al competițiilor
 • Înscrierea gratuită la o competiție din Italia (la achiziționarea acestui pachet pentru minimum 6 luni)

Testimoniale

Când vrei sa ajungi campion, când vrei sa te autodepășești, alegeți model un campion, iar daca te vei pregăti după un program conceput de o campioană, succesul e garantat.

Colaborez cu Denisa de 5 ani, iar rezultatele se vad: locul I la categoria de vârstă la toate competițiile la care am participat, și nu mai jos de locul VIII- open la concursurile din țară și din străinătate.

Multumesc, Denisa!

Dovada că se poate la orice varsta.

Paraschiva Bors, 56 ani

Am cochetat cu ideea de alergare montana dupa o excursie in Alpi, in care mi se parea mult prea tare ce faceau alergatorii montani. De la inceput am stiut ca alergarea montana va fi o provocare mare si ca voi avea nevoie de o persoana cu care sa colaborez. Vazand pasiunea pentru alergare si rezultatele Denisei, am simțit ca este persoana potrivita pentru aceast lucru.

Fiecare antrenament propus de ea este o provocare si nu prea e timp de plictiseala. Feedbackul constant, impreuna cu planul de antrenament personalizat, rezulta in alergari de care nu credeam ca sunt in stare.

Vlad

Am inceput sa alerg in ziua in care am implinit 28 de ani, intr-un concurs de asfalt umanitar. Acei 4km au fost startul unei calatorii care a crescut vazand cu ochii. 

Am facut greseli de tot felul care m-au adus inclusiv in punctul in care alergarea ar fi putut ramane doar o amintire. Anul trecut in luna iunie, m-am accidentat destul de grav. Atunci a fost primul moment in care mi-am dat seama ca ar trebui sa tratez acest hobby cu mai multa atentie si am ajuns sa lucrez cu Denisa.

Rabdarea, profesionalismul si antrenamentele ei m-au adus destul de repede pe “coclaurile” mele dragi.

Antrenamentele cu Denisa sunt construite pe baza programului meu, capacitatii mele fizice, conditiilor de sanatate si se updateaza in functie de orice alte lucruri neprevazute care pot aparea pe parcurs.

Amalia

Am ales sa lucrez cu Denisa pentru ca imi doream sa schimb ceva in stilul meu de antrenament. Lucram impreuna de doi ani, iar de la inceput  mi-a placut ca m-a rugat sa fiu constiincios si consecvent. Denisa a insistat mereu sa ii spun cum a decurs fiecare antrenament, ceea ce mi se pare ca ajuta mult la o colaborare libera si fluida. M-a incurajat de fiecare data când nu eram sigur pe mine si stiu ca ma pot baza pe ea pentru un sfat bun, oricand.

Antrenamentele sunt gandite pe obiective clare si pe tipuri de concurs. Am pornit de la plan de antrenament pentru concursuri de alergare montana pe distante lungi, iar in momentul de fata ne pregatim pentru proba de triatlon. 

Pe scurt, daca te tii de treaba, este o placere sa lucrezi cu ea.

Madalin Popa

Denisa a fost o revelație în viața mea. A mă antrena cu ea înseamnă muncă, profesionalism, ambiție, motivație și optimism. Este omul care mi-a redat încrederea în mine și m-a ajutat să realizez că limitele mele nu se opresc aici. Antrenamentele cu Denisa sunt personalizate si variate, iar ea îmi urmărește îndeaproape fiecare antrenament. La finalul zilei discutam cum a decurs, iar în funcție de evoluția mea, reușește să îmi organizeze si restul sesiunilor de antrenament, dar are ea ceva magic ce strecoară în programul meu care mă face să devin tot mai bună 😊.

Andreea